zondag 14 oktober 2012

Ceasar& van Leeuwen

VANDAAG: CEASAR& VAN LEEUWEN. Ik heb niets te zeggen.
VOOR DE NATEKENAARS:
Ceasar: Teken een kaesarsbroodje (brooje, soort cirkelzaag erop, kaas ertussen) met een laurierkrans, (gebogen hartjesstapels) en maak er een kalender (blok met cijfers erin, even brede balk erboven met JULI erin) boven.

Van Leeuwen: Eerlijk gezegd heb ik die gehaald van het superdierkartje van de AH, maar alsnog: maak een kromme lijn voor de buik, die ontspringt vanuit de rand, maak er een poot aan vast (twee schuine strepen die op het einde zijn verbonden met een ovaaltje met drie streepjes erin), aan het begin van de poot maak je de manen alvast door een zaaglijn, aan de andere kant van de manen nog een poot, en maak dan de manen af. Uiteindelijk moet het een enorme ovaal van een zaaglijn worden.

Maak daarna makkelijk boven het midden nog een ovaal die aan de bovenkant in verbinding staat met de bovenkant van de manen en dus ook het hoofd.  voor de snuit maak je twee schuine streepjes die elkaar aan de bovenkant raken, en daarna maak je bij dat verbindingsstuk een soort knoflook ondersteboven. boven de noeus aak je twee wazige lijnen die van de randen van de neus naar boven gaan. naast die lijnen maak je twee ogen: zie voorbeeld. vul de rest van het plaatje op met gras (streepjes) nu ben je klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen